Korrektur

“Jeg har fået set på de fleste af dine rettelser. De er rigtig gode – du sparer mig for mange bommerter med dit skarpe blik. Jeg er rigtig godt tilfreds.”

Dorte Vang Eggersen,
lektor på VIA University College
ph.d.-stipendiat på DPU/ARTS
Aarhus Universitet – korrektur af Ph.d.-kappe, pædagogik

Jeg har en bred erfaring med korrektur, lige fra lixede letlæsningsbøger, skønlitterære romaner og ugentlige webmedier til Ph.d.-kapper inden for det humanistiske område, fx pædagogik, kultur og dansk.

Fælles for min tilgang er, at jeg har min kritiske sans med mig, når jeg læser korrektur. Så når jeg fx møder ordet stumfilm i en roman, der foregår i 1920’erne, altså før tonefilmens kommercielle udbredelse, så aktiveres min ‘arh, kan det nu også’-passe-muskel

Jeg er skarpest i kommatering, hvor der bruges startkomma (det, der tidligere hed grammatisk komma), men kan arbejde med begge dele.

Prisen afhænger af omfang og sværhedsgrad. Priseksempler:

Ph.d.-kappe (+70 sider): 45 kr. pr. normalside (300 ord) + moms. Korrektur på timeafregning: 400 kr. pr. time + moms. Mindre opgaver: Minimumafregning 400 kr. pr. opgave + moms. Fast tilbud gives, send teksteksempel og angivelse af antal ord samt deadline.

Kundeeksempler: Gyldendal, Politikens forlag, Forlaget Så til Hest, Socialt Indblik.