Transskribering

Hos Italesat kan du få udskrevet dine optagede – danske eller engelske – interviews, foredrag med videre.

Hvad koster det?

Det tager tid at transskribere. På en god dag tager det ca. 5-6 timer at skrive en 1 times lydoptagelse, hvis det er en optagelse, hvor kun én person interviewes, og hvor taletempo og lydkvalitet er rimelig.
En optagelse, der opfylder de nævnte forudsætninger, koster kr. 1500 + moms pr. optaget time at få transskriberet. Du betaler naturligvis kun for det reelle antal optagede minutter, dvs. en optagelse på 26 minutter koster 607 kr + moms.

Hvis der er tale om gruppeinterviews, optagelser med megen støj/dårlig lyd, så send mig optagelsen, så skal jeg lytte til den og give dig et fast tilbud.

Hvordan gør jeg?

Lydfiler er ofte for store til at blive sendt via e-mail. Brug WeTransfer eller en anden tjeneste. Jeg guider dig gerne igennem, hvis du ikke lige kan gennemskue, hvordan man gør.

… Og det haster helt vildt!

Har jeg ikke selv tid til at transskribere din opgave, har jeg en lille fast gruppe af erfarne freelancere at trække på. Derfor kan jeg næsten altid løse din opgave for dig, også når det skal gå stærkt. Hvis jeg bruger en freelancer, korrekturlytter jeg altid, så jeg er sikker på, at kvaliteten er i orden, ligesom jeg tager mig af al administration og kommunikation i forbindelse med opgaven. Du har derfor altid kun en kontaktperson, nemlig mig.
Både jeg og eventuel freelancer har naturligvis tavshedspligt.